PAS CAWANGAN CHERAS JAYA

Episod Al Fatah...

PAS cawangan Cheras Jaya (PAS CJ) yang terletak di dalam parlimen Serdang dan DUN Balakong telah ditubuhkan secara rasmi pada tahun 1998.
s
Kini dengan keahlian seramai 112 orang, PAS CJ bersedia mendepani cabaran alaf baru dan terus memacu ke hadapan bagi merealisasikan cita-cita duniawi dan ukhrawi.
s
Diharap menerusi ruang ini, kita dapat berkongsi maklumat aktiviti yang telah dan akan dijalankan di samping memaparkan pandangan pimpinan cawangan terhadap isu-isu semasa.
s
Dengan wujudnya beberapa laman seperti tarbiyah, semasa dan sebagainya diharap pengunjung dapat memanfaatkan sepenuhnya maklumat yang dikongsi. Di samping itu kami mengalu-alukan sebarang komen, kritikan dan bahan untuk paparan menerusi laman web ini.
Jazakallah Khairan Wa Kathira
6 Oktober 2005

3 Comments:

 • Alhamdulillah, ana pun amat curious dengan blogging ini. Dengan adanya blog cawangan boleh juga berjinak-jinak dengannya.

  By Blogger Nasar, at 1:42 AM  

 • TERUSKAN PERJUANGAN JIKA BOLEH PERBANYAKKAN USRAH DAN MAJLIS ILMU DI MARKAZ..KERAHKAN 112ORG AHLI TUU JOINT MAJLIS ILMU....INSYA'ALLAH DARI 112 ORG TUU BOLEH MENJADI SEHINGA BERIBU-RIBU ORG....

  By Anonymous Anonymous, at 2:07 AM  

 • Alhamdulillah,

  Tahniah kepada PAS CJ atas inisiatif yang telah disahakan.
  Semoga PAS CJ akan terus melangkah cemerlang dan menjadi pemangkin kepada cawangan2 sekitar. In Sya Allah.

  Dari kami, wakil BTHO

  By Anonymous Anonymous, at 10:44 AM  

Post a Comment

<< Home


 
Sertai Mailing List PAS Cheras Jaya
Powered by groups.yahoo.com